Jums reikės:
1 kg bulvių
REKLAMA
3-4 skiltelės česnako
REKLAMA
3 šaukštai augalinio aliejaus
REKLAMA
druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį.
REKLAMA
Gaminimas:
Nuplaukite ir nulupkite bulves. Jei turite šviežių bulvių, kepkite su žievele. Supjaustykite į ketvirčius. Česnaką išspauskite. Į dubenį su bulvėmis įspauskite česnako, sviesto ir prieskonių. Gerai išmaišykite. Paruoškite rankovę ir suberkite į ją dubenio turinį.
REKLAMA
Padėkite ant kepimo skardos. Kepkite 180–200 laipsnių temperatūroje 40–60 minučių. Norėdami gauti auksinę plutą, papildomai pakepkite 10 minučių prakirpę rankovės viršų. Patiekite su patinkančia mėsa ar su salotomis.
REKLAMA
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].