Štai dar viena puiki idėja, ką galima pasigaminti iš varškės. Tešla išeina panaši į varškės masę. Bet desertas yra kur kas įdomesnis ir visiškai skirtingo skonio.

REKLAMA

Sudėtis:

500 g varškės

REKLAMA

1-2 kiaušiniai

2 šaukštai grietinės

REKLAMA

1-2 šaukštai cukraus

1 puodelis miltų

REKLAMA

0,5 šaukštelio sodos

žiupsnelis druskos

REKLAMA

70 ml saulėgrąžų aliejaus

cukraus pudros

REKLAMA

Gaminimas:

Varškę sutrinkite per sietelį.

REKLAMA

Įmaišykite kiaušinį, išplaktą su cukrumi. Tada grietinę, miltus, druską, sodą. Viską gerai išmaišykite. Svarbu: jei varškė skysta, pridėkite daugiau miltų.

REKLAMA

Minkykite tešlą.

REKLAMA

Darbinį paviršių pabarstykite miltais. Iš varškės tešlos iškočiokite plonas dešreles. Tada jas susmulkinkite.

REKLAMA

Kepkite lazdeles augaliniame aliejuje iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.

REKLAMA

Iškeptas lazdeles pabarstykite cukraus pudra.

REKLAMA

Skanaus!

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].