Štai dar viena puiki idėja, ką galima pasigaminti iš varškės. Tešla išeina panaši į varškės masę. Bet desertas yra kur kas įdomesnis ir visiškai skirtingo skonio.
REKLAMA
Sudėtis:
500 g varškės
REKLAMA
1-2 kiaušiniai
2 šaukštai grietinės
REKLAMA
1-2 šaukštai cukraus
1 puodelis miltų
REKLAMA
0,5 šaukštelio sodos
žiupsnelis druskos
REKLAMA
70 ml saulėgrąžų aliejaus
cukraus pudros
REKLAMA
Gaminimas:
Varškę sutrinkite per sietelį.
REKLAMA
Įmaišykite kiaušinį, išplaktą su cukrumi. Tada grietinę, miltus, druską, sodą. Viską gerai išmaišykite. Svarbu: jei varškė skysta, pridėkite daugiau miltų.
REKLAMA
Minkykite tešlą.
REKLAMA
Darbinį paviršių pabarstykite miltais. Iš varškės tešlos iškočiokite plonas dešreles. Tada jas susmulkinkite.
REKLAMA
Kepkite lazdeles augaliniame aliejuje iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
REKLAMA
Iškeptas lazdeles pabarstykite cukraus pudra.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].