Kreminis desertas neįprastu pavadinimu „stručio kiaušinis“ yra harmoningas saldaus varškės, apelsinų rūgštumo ir kokoso derinys. 

REKLAMA

Keista, bet paruošti jį labai paprasta. Sudedamosios dalys rinkinys taip pat yra paprastos ir prieinamos. Kreminis desertas susideda iš dviejų sluoksnių- grietinėlės ir apelsinų.

REKLAMA

Pirmasis sluoksnis (kreminis):

REKLAMA

800 ml nenugriebto pieno;

REKLAMA

75 gramai kukurūzų krakmolo;

REKLAMA

100 gramų cukraus;

REKLAMA

1 paketėlis vanilino.

REKLAMA

Antrasis sluoksnis (oranžinis):

1 litras apelsinų sulčių (galite vartoti persikų);

REKLAMA

75 gramai kukurūzų krakmolo;

REKLAMA

80 gramų cukraus.

REKLAMA

Pabarstymui taip pat reikės kokosų drožlių. 

REKLAMA

Kaip paruošti:

REKLAMA

Kremo ir apelsinų sluoksnių ingredientus sumaišykite dviejose skirtingose ​​puoduose. Išmaišykite, virkite, kol sutirštės.

REKLAMA

Supilkite karštą grietinėlę į apvalų indą, viršuje, dešinėje viduryje, supilkite apelsinų masę. Nemaišykite. Uždenkite ir leiskite sukietėti.

REKLAMA

Kai masė sutirštės, išimkite ją iš indo ir perkelkite į gražią lėkštę. Ant viršaus pabarstykite kokoso drožlių ir patiekite.

REKLAMA

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].