Gaivus desertas vasarą ir ne tik!
REKLAMA
Sudėtis:
300 g varškės;
REKLAMA
150 g grietinės;
2 šaukštai cukraus;
REKLAMA
1 šaukštas želatinos;
konservuoti persikai;
REKLAMA
1 bananas;
1 kivis;
REKLAMA
100 ml pieno.
Gaminimas:
Į varškę sudėkite grietinę ir cukrų. Išplakite trintuvu.
REKLAMA
Nulupkite vaisius ir supjaustykite griežinėliais, o tada per pusę arba į keturias dalis.
REKLAMA
Sudėkite želatiną į pieną ir palikite išbrinkti.
REKLAMA
Uždėkite želatiną ant ugnies ir pašildykite, kol ištirps, bet neužvirkite.
REKLAMA
Supilkite želatiną į varškės mišinį ir gerai išmaišykite.
REKLAMA
Į pasirinktą indą sudėkite vaisių sluoksnį. Užpilkite varškės mase ir vėl sudėkite vaisių sluoksnį. Kartokite, kiek reikės.
REKLAMA
Paskutinis turėtų būti sluoksnis su varškės mase. Papuoškite šokolado drožlėmis ar lengvu kremu.
REKLAMA
Desertą įdėkite į šaldytuvą pusvalandžiui, kas sustingtų.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].