Visada laikykite šį receptą po ranka, jei netikėtai sulauktumėte svečių!
REKLAMA
Reikės:
2 stiklinių miltų;
REKLAMA
1 stiklinės kefyro;
2 kiaušinių;
REKLAMA
1 stiklinės cukraus;
uogienės (gervuogių, juodųjų serbentų, slyvų arba mėlynių);
REKLAMA
2 šaukštelių sodos;
Kremui:
2 šaukštų grietinės;
REKLAMA
0,5-1 šaukšto cukraus.
Paruošimas:
Išplakite kiaušinius su cukrumi.
REKLAMA
Sudėkite kefyrą, miltus ir sodą.
REKLAMA
Iškepkite 4 biskvitus orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje.
REKLAMA
Paruoškite kremą. Išplakite grietinę su cukrumi.
REKLAMA
Biskvitus sutepkite kremu ir padėkite į šaldytuvą, kad įsigertų.
REKLAMA
Toliau sluoksniuokite tortą. Pertepkite sluoksnius uogiene. Kraštus ir viršų aptepkite kremu. Galite papuošti tarkuotu šokoladu.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].