Svogūnų žiedai su įdaru: originalus ir greitai paruošiamas užkandis

Tokio originalaus užkandžio gaminti jums dar neteko! Nustebinkite namiškius ir svečius.

REKLAMA

Sudėtis

  • 2 svogūnai
  • 150 g dešros
  • 2 paprikos
  • 2 kiaušiniai
  • 2 šaukštai miltų
  • žalumynai pagal skonį
  • druska ir juodieji pipirai pagal skonį

Paruošimas

  1. Supjaustykite svogūną 1–1,5 cm storio griežinėliais, švelniai išspauskite jų vidurį, kad gautumėte žiedus. Likusias svogūno dalis susmulkinkite kartu su paprikomis. Dešrą sutarkuokite stambia tarka ir sumaišykite su daržovėmis.
  2. Suberkite susmulkintas žoleles, sudėkite miltus, įmuškite kiaušinius, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Išmaišykite.
  3. Įkaitintoje keptuvėje paskleiskite svogūnų žiedus, sudėkite įdarą ir kepkite iš abiejų pusių su uždengtu dangčiu, kol parusvės.

svogūnas, daržovė

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].