Ar kada nors bandėte kepti čeburekus be įprastos tešlos? Pasirodo, viskas yra įmanoma: jei šaldytuve turite kopūstą ir maltos mėsos, paruošti čeburekus galėsite be jokio vargo.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 1 kopūsto
  • 500 g maltos mėsos
  • 1 morkos
  • 1 svogūno
  • 1 šaukštelio druskos
  • Maltų juodųjų pipirų ir kitų prieskonių (pagal skonį)
  • Tešlai: 4 kiaušinių, 2 valg. š. miltų, druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį).

Kaip gaminti?

REKLAMA

Nupjaukite kopūsto kotelį. 10 minučių kopūstą apvirkite ir išskaidykite atskirais lapais.

REKLAMA

Smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite svogūną, apkepkite augaliniame aliejuje. Suberkite tarkuotas morkas, pakepinkite.

Apkeptas daržoves įmaišykite į maltą mėsą, įberkite druskos ir kitų prieskonių.

REKLAMA

Ant pusės kopūsto lapo uždėkite porą šaukštų faršo, paskleiskite labai plonu sluoksniu. Uždenkite antrąja lapo puse.

REKLAMA

Sumaišykite kiaušinius, miltus, druską ir pipirus. Paruoštą „čebureką“ panardinkite tešloje ir dėkite į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus.

REKLAMA

Gerai apkepkite iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Visą gaminimo procesą galite pamatyti šiame vaizdo įraše:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].