Nerealiai skani mėsa. Gaminsite ją kiekvieną savaitę!

Jūs būsite patenkinti gautu rezultatu.  Ši mėsa sužavės jus sodriu skoniu ir norėsite ją gaminti kiekvieną savaitę.

REKLAMA

Ingredientai:

REKLAMA
  • Kiauliena – 1,2 kg;
  • Druska, pipirai – pagal skonį;
  • Paprika, raudonėlis – pagal skonį;
  • Kopūstai – 1 vnt.;
  • Alyvuogių aliejus;
  • Svogūnai – 1 vnt.;
  • Grybai – 250 g;
  • Grietinėlė – 300 ml;
  • Sūris – 150 g.

Gaminimas:

Mėsą supjaustykite gabalėliais ir išmuškite iš abiejų pusių. Apibarstykite druska, pipirais ir kitais prieskoniais. Kopūstą supjaustykite gabalėliais, pasūdykite, apiberkite pipirais ir pakaitomis su mėsa paskleiskite ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.

REKLAMA

mėsa

Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, grybus – griežinėliais. Svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje, tada suberkite grybus ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Įpilkite grietinėlės ir troškinkite apie 3 minutes. Grybų padažą užpilkite ant mėsos ir kopūstų. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Tada įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros ir pakepkite maistą 15 minučių. Skanaus!

REKLAMA

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].