Juk smagu išbandyti ką nors nauja, tiesa? O šitaip marinuotas viščiukas tikrai bus be galo skanus!
REKLAMA
Sudėtis:
viščiukas (maždaug 1,5 kg)
REKLAMA
alyvuogių aliejus
druska
REKLAMA
malti juodieji pipirai
1-2 šaukštai sviesto
REKLAMA
10 skiltelių česnako
2 citrinos
REKLAMA
0,5 cinamono lazdelės
sauja šalavijo
REKLAMA
565 ml pieno
Gaminimas:
Pašlakstykite viščiuką dalimi išlydyto sviesto ir įtrinkite druska bei pipirais.
REKLAMA
Likusį sviestą supilkite į keptuvę ir ten sudėkite viščiuką. Apkepkite jį iš visų pusių.
REKLAMA
Nulupkite česnaką. Nulupkite citrinų žieveles.
REKLAMA
Į kepimo formą sudėkite cinamoną, česnaką, citrinos žievelę ir išmaišykite.
REKLAMA
Sudėkite šalaviją, įberkite druskos, pipirų. Išmaišykite. Supilkite pieną. Sudėkite viščiuką ir išspauskite vienos citrinos sultis.
REKLAMA
Tada kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1,5 val.
REKLAMA
Patiekite vištieną su padažu, kuriame ji buvo kepta.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].