Pagal šį „YouTube“ kanalo receptą iš faršo galite pagaminti tikrą skanėstą! Šis įdarytas mėsos vyniotinis sužavės visus, esančius prie stalo!

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA
  • 700 g maltos mėsos
  • 5 kiaušinių
  • 10 g druskos
  • 5 g maltų juodųjų pipirų
  • 100 g džiūvėsėlių
  • 1 svogūno
  • 2 skiltelių česnako
  • 150 g sūrio užtepėlės su laiškiniais česnakais
  • 100 g kumpio
  • 100 g kieto sūrio (griežinėliais)
  • Kepimo formos 12 x 25 cm

Gaminimo eiga:

Didesniame dubenyje sumaišykite faršą su džiūvėsėliais.

REKLAMA

Taip pat suberkite smulkiai pjaustytą svogūną, išspaustą česnaką ir du kiaušinius.

Pasūdykite, pagardinkite ir gerai išmaišykite.

REKLAMA

Mėsos masę sudėkite į riebalais išteptą formą.

REKLAMA

Naudodami aukštesnę stiklinę, įspauskite ją į faršą.

Po to stiklinę išimkite.

REKLAMA

Paruoškite kumpio griežinėlius, tada užtepkite sūrelį su laiškiniais česnakais.

REKLAMA

Ant jo dėkite kietojo sūrio riekeles ir įmuškite dar tris kiaušinius.

Kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.

REKLAMA

Viskas paruošta!

REKLAMA

Galite supjaustyti.

REKLAMA

Patiekite su salotomis ar mėgstamu garnyru.

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Siūlome išbandykite kitą mėsos vyniotinio receptą su tešla. Šiuos abu receptus rasite pridedamame vaizdo įraše.

REKLAMA

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].