Jums reikės:

250 g kvietinių miltų;

100 g cukraus;

100 g sviesto;

3-4 šaukštai šilto vandens;

2–3 šaukšteliai cinamono;

10 g kepimo miltelių;

žiupsnelis druskos.

Gaminimas:

Į suminkštintą sviestą įpilkite šilto vandens. 

Suberkite išsijotus miltus su kepimo milteliais. 

Išminkykite tešlą ir palikite 10 minučių.

Sumaišykite cukrų su cinamonu.

Iš tešlos suformuokite 10 cm ilgio ir 1 cm pločio juosteles, juosteles padenkitre cukrumi ir sujunkite jų galus.

Kepkite 10–15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Šaltinis

Nemokamai užsiprenumeruokite ir pirmieji gaukite mūsų naujausius straipsnius bei nuotraukas

👇

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].