Cukinijų pyragaičiai: tokie skanūs, kad gaminsite kiekvieną dieną!

Cukinijų pyragaičiai tikrai nepaliks abejingų. Jie tokie skanūs, kad norėsite juos gaminti kiekvieną dieną. Receptas visai nesunkus.

REKLAMA

Ingredientai:

  • Cukinija – 1 vnt.
  • miltai – 3 valgomieji šaukštai
  • kefyras – 3 valgomieji šaukštai
  • kiaušinis- 1 vnt.
  • druska, pipirai – pagal skonį
  • krapai – pagal skonį
  • česnakai – 1 skiltelė.

REKLAMA

Gaminimas:

Nulupkite cukiniją, supjaustykite plonais griežinėliais. Jų storis turėtų būti apie 3-4 mm.

REKLAMA

Cukinijų pyragaičiai

Cukinijas pasūdykite, palikite 20 minučių pastovėti, kad nutekėtų skysčio perteklius.

REKLAMA

Į gilią lėkštę įdėkite kelis šaukštus kefyro, įmuškite kiaušinį, sudėkite smulkiai supjaustytus krapus, įberkite druskos, pipirų, sudėkite susmulkintą česnaką.

REKLAMA

Cukinijų pyragaičiai

Suberkite miltus, plaktuvu ar šakute išmaišykite viską iki vientisos masės. Turėtumėte gauti tešlą, kuri savo konsistencija primena tirštą grietinę.

REKLAMA

Iš cukinijų nupilkite skystį. Kiekvieną cukinijos gabalėlį pirmiausia apvoliokite miltuose, po to panardinkite į tešlą

REKLAMA

Cukinijų pyragaičiai

Kepkite viską įkaitintame augaliniame aliejuje, kol cukinijų pyragėliai iš abiejų pusių bus auksinės rudos spalvos. Pirmiausia kepkite iš vienos pusės, apverskite, po minutės uždenkite dangtį ir kepkite, kol suminkštės.

REKLAMA

Tai yra „pyragėliai“, kuriuos gavome. Labai skanu, ypač su grietinės padažu. Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].