Graikinius riešutus mėgsta daugelis žmonių.
Tai susiję su keliais veiksniais.
Jie gali būti ne tik skanus ir maistingas užkandis ar papildomas patiekalo ingredientas, bet ir puikus vitaminų šaltinis.
Tačiau ne visi žino, kada geriau valgyti graikinius riešutus, kad jie būtų dar naudingesni organizmui.
Specialistai pažymi, kad riešutai yra kaloringas ir gana sunkiai virškinamas produktas, todėl patartina saują jų suvalgyti pirmoje dienos pusėje, kad organizmas turėtų laiko suvirškinti ir sunaudoti papildomas kalorijas.
Taip pat galite maišyti riešutus su kitais maisto produktais, kad užkandis būtų dar skanesnis.
Pavyzdžiui, medus ir įvairūs sirupai puikiai dera su riešutais.
Jei reguliariai valgysite riešutus prieš miegą, padidės rizika priaugti papildomų kilogramų. Be to turėtumėte nepamiršti, kad vos 100 gramų šio produkto turi net apie 600 kalorijų.