Graikinius riešutus mėgsta daugelis žmonių.

REKLAMA

Tai susiję su keliais veiksniais.

Jie gali būti ne tik skanus ir maistingas užkandis ar papildomas patiekalo ingredientas, bet ir puikus vitaminų šaltinis.

REKLAMA

Tačiau ne visi žino, kada geriau valgyti graikinius riešutus, kad jie būtų dar naudingesni organizmui.

REKLAMA

Specialistai pažymi, kad riešutai yra kaloringas ir gana sunkiai virškinamas produktas, todėl patartina saują jų suvalgyti pirmoje dienos pusėje, kad organizmas turėtų laiko suvirškinti ir sunaudoti papildomas kalorijas.

Taip pat galite maišyti riešutus su kitais maisto produktais, kad užkandis būtų dar skanesnis.

REKLAMA

Pavyzdžiui, medus ir įvairūs sirupai puikiai dera su riešutais.

Jei reguliariai valgysite riešutus prieš miegą, padidės rizika priaugti papildomų kilogramų. Be to turėtumėte nepamiršti, kad vos 100 gramų šio produkto turi net apie 600 kalorijų.

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].