Mėsą valgome tikrai dažnai ir įprasti kepsniai galiausiai atsibosta. Vokiški kotletai puikiai tiks, kai norėsite pasigaminti ką nors įdomaus.
REKLAMA
Ingredientai:
- malta mėsa – 1 kg
- batonas arba balta duona – 4 riekės
- česnakas – pagal skonį
- pienas – 100 ml
- garstyčios – 2 valgomieji šaukštai
- kiaušiniai – 2 vnt.
- svogūnai – 2 vnt.
- druska, pipirai, prieskoniai, žolelės – pagal skonį
- sviestas – 50 g.
REKLAMA
Gaminimas:
Batono riekes užpilkite pienu ir palaikykite 10 minučių. Tuomet susmulkinkite svogūną ir kepkite svieste, kol pagels.
REKLAMA
Faršą sumaišykite su smulkintu česnaku, piene mirkytu batonu, keptais svogūnais, pipirais, druska, prieskoniais ir garstyčiomis. Sudėkite susmulkintus žalumynus.
REKLAMA
Suformuokite kotletus ir kepkite augaliniame aliejuje, kol apkeps abi pusės. Iškepusius kotletus dar kelias minutes galite patroškinti su svogūnais. Tuomet jie bus dar skanesni.
REKLAMA
Vaizdo įrašas:
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].