Vištienos pjausnelius arba kepsnelius esame įpratę kepti pamirkę į kiaušinį ir pavolioję miltuose. Tačiau galima juos paruošti ir kitaip!

REKLAMA

Sudėtis:

4 gabaliukai vištienos filė

REKLAMA

40 g medaus

30 g garstyčių

REKLAMA

3-4 skiltelės česnako

50 g majonezo

REKLAMA

druska pagal skonį

malti raudonieji pipirai pagal skonį

REKLAMA

paprika pagal skonį

30 ml saulėgrąžų aliejaus

REKLAMA

Gaminimas:

Paruoškite marinatą. Sumaišykite garstyčias, saulėgrąžų aliejų, išspaustą česnaką, skystą medų ir majonezą.

REKLAMA

Įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Viską gerai išmaišykite.

REKLAMA

Vištieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite plonais sluoksniais.

REKLAMA

Mėsą uždenkite lipnia plėvele ir švelniai pamuškite. Tada sudėkite vištieną į gilų dubenį, užpilkite marinatu ir palikite 1-2 valandas.

REKLAMA

Sudėkite marinuotus gabalėlius ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, supilkite mėsą su likusiu marinatu ir pašaukite indą į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, 40 minučių.

REKLAMA

Vištienos pjausneliai paruošti! Patiekite juos su mėgstamu padažu ir daržovėmis.

REKLAMA

Skanaus!

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].