Pagaminti sveiką ir skanų maistą nebus problema, jei žinote šį receptą iš „YouTube“ kanalo!

REKLAMA

Fantastiškai skaniai iškepta vištienos krūtinėlė su daržovėmis, kurią paruošite vienoje keptuvėje, ir šis patiekalas jums tikrai patiks!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 1 morkos
  • 1 poro
  • 4 vištienos krūtinėlių
  • ½ stiklinės augalinio aliejaus
  • 4 česnako skiltelių
  • 3 stiklinių vandens
  • 1 stiklinės ryžių
  • 2 arbatinių šaukštelių druskos

Salotoms:

REKLAMA
  • Garbanotų salotų
  • Vyšninių pomidorų
  • Svogūnų laiškų
  • 1 citrinos

Gaminimo eiga:

Morkas nulupkite ir supjaustykite įstrižai griežinėliais.

REKLAMA

Nuplaukite porus ir supjaustykite juos nedideliais griežinėliais.

REKLAMA

Vištienos krūtinėlės paviršiuje padarykite negilius įpjovimus, pvz. tinklelio raštu.

REKLAMA

Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, įkaitinkite ir apkepkite vištienos krūtinėles iš abiejų pusių.

REKLAMA

REKLAMA

Išimkite apkeptą mėsą, nupilkite aliejaus perteklių ir toje pačioje keptuvėje apkepkite morkas kartu su smulkintais česnakais.

REKLAMA

Sudėkite smulkintus porus, išmaišykite, uždenkite dangčiu ir troškinkite dar apie 5 minutes.

REKLAMA

Apkeptas vištienos krūtinėles sudėkite tarp daržovių ir viską užpilkite 3 stiklinėmis vandens.

REKLAMA

Viską pagardinkite druska, uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 10 minučių.

Po to į keptuvę suberkite ryžius ir troškinkite, kol jie suminkštės.

REKLAMA

Tuo tarpu paruoškite salotas su vyšniniais pomidoriukais ir, kai ryžiai bus minkšti, viską kartu patiekite serviravimo lėkštėje.

REKLAMA

Mėgaukitės maloniu skoniu!

REKLAMA

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].