Skanios ir greitai paruošiamos salotos su tunu, daržovėmis ir gaiviais obuoliais.

REKLAMA

Šį receptą jums radome „YouTube“ kanale.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 300 g konservuoto tuno
  • 1 arbatinio šaukštelio druskos
  • 250 gramų makaronų
  • 1 valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus
  • 90 gramų svogūnų
  • 100 g žaliosios paprikos
  • 100 g raudonosios paprikos
  • 80 g obuolių
  • 2-3 arbatinių šaukštelių citrinos sulčių
  • 100 g agurkų
  • 80 g kukurūzų

Padažui:

REKLAMA
  • 2 arbatinių šaukštelių garstyčių
  • 1-2 šaukštų sojų padažo
  • 1-2 šaukštų pomidorų padažo
  • 2-3 šaukštų majonezo
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 3-4 šaukštų citrinos sulčių
  • Druskos ir pipirų

Gaminimo eiga:

Į vandenį įberkite druskos ir jame išvirkite makaronus.

REKLAMA

Išvirus makaronams, nupilkite vandenį ir sudėkite juos į dubenį.

REKLAMA

Įpilkite alyvuogių aliejaus.

Paruoškite kitus salotų ingredientus.

REKLAMA

Smulkiai supjaustykite svogūną.

REKLAMA

Taip pat supjaustykite abiejų rūšių paprikas.

Obuolius taip pat smulkiai supjaustykite ir suberkite į tą patį dubenį.

REKLAMA

Apšlakstykite obuolius citrinos sultimis – 2-3 arbatiniais šaukšteliais.

REKLAMA

Dubenyje sumaišykite visas daržoves ir obuolius.

Sudėkite kukurūzus.

REKLAMA

Atskirame dubenyje sumaišykite padažui skirtus ingredientus:

Sojų padažą, pomidorų padažą, majonezą ir citrinos sultis bei alyvuogių aliejų, ir garstyčias.

REKLAMA

Pagardinkite druska ir pipirais.

Tada sumaišykite visus ingredientus tarpusavyje.

REKLAMA

Galiausiai sudėkite tuną ir išmaišykite.

REKLAMA

Paruošta!

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].