Išbandykite šį receptą!
REKLAMA
Sudėtis:
60 ml alyvuogių aliejaus
REKLAMA
60 ml raudonojo vyno
1 šaukštelis malto raudonėlio
REKLAMA
1 šaukštelis druskos
½ šaukštelio džiovintų česnakų
REKLAMA
žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
3 lauro lapai
REKLAMA
70 g razinų
sauja alyvuogių
REKLAMA
1,3 kg skirtingų vištienos dalių (šlaunelių, blauzdelių, sparnelių)
120 ml sauso baltojo vyno
REKLAMA
2 šaukštai rudojo cukraus
Gaminimas:
Sumaišykite aliejų, raudonąjį vyną, raudonėlį, druską, česnaką ir pipirus.
REKLAMA
Sudėkite lauro lapus, razinas ir alyvuoges.
REKLAMA
Šakute subadykite vištienos odelę, sudėkite į paruoštą mišinį ir gerai išmaišykite.
REKLAMA
Padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms arba visai nakčiai, kad mėsa marinuotųsi.
REKLAMA
Sudėkite vištieną į kepimo formą. Į marinatą supilkite baltąjį vyną, išmaišykite ir supilkite ant mėsos.
REKLAMA
Tada pabarstykite cukrumi ir įdėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 ° C, 45-50 minučių.
REKLAMA
Periodiškai apipilkite vištieną padažu iš formos. Kai baigs kepti, pašalinkite lauro lapus.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].