Išbandykite šį receptą!

REKLAMA

Sudėtis:

60 ml alyvuogių aliejaus

REKLAMA

60 ml raudonojo vyno

1 šaukštelis malto raudonėlio

REKLAMA

1 šaukštelis druskos

½ šaukštelio džiovintų česnakų

REKLAMA

žiupsnelis maltų juodųjų pipirų

3 lauro lapai

REKLAMA

70 g razinų

sauja alyvuogių

REKLAMA

1,3 kg skirtingų vištienos dalių (šlaunelių, blauzdelių, sparnelių)

120 ml sauso baltojo vyno

REKLAMA

2 šaukštai rudojo cukraus

Gaminimas:

Sumaišykite aliejų, raudonąjį vyną, raudonėlį, druską, česnaką ir pipirus.

REKLAMA

Sudėkite lauro lapus, razinas ir alyvuoges.

REKLAMA

Šakute subadykite vištienos odelę, sudėkite į paruoštą mišinį ir gerai išmaišykite.

REKLAMA

Padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms arba visai nakčiai, kad mėsa marinuotųsi.

REKLAMA

Sudėkite vištieną į kepimo formą. Į marinatą supilkite baltąjį vyną, išmaišykite ir supilkite ant mėsos.

REKLAMA

Tada pabarstykite cukrumi ir įdėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 ° C, 45-50 minučių.

REKLAMA

Periodiškai apipilkite vištieną padažu iš formos. Kai baigs kepti, pašalinkite lauro lapus.

REKLAMA

Skanaus!

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].