Skanaus maisto mėgėjus pradžiugins neapsakomai malonus skonis!

REKLAMA

Ingredientai:

  • vištienos filė – 1 kg
  • česnakai – 1 galva
  • aštrūs jalapeno pipirai – 1 vnt.
  • svogūnų laiškai – 1 ryšulėlis
  • sojos padažas – 5 šaukštai
  • vanduo – 10 šaukštų
  • čili padažas – 1 valgomasis šaukštas
  • cukrus – 1 valgomasis šaukštas
  • kukurūzų krakmolas – 1 valgomasis šaukštas
  • sezamo aliejus – 1 valgomasis šaukštas
  • sezamo sėklos – 1 valgomasis šaukštas
  • saulėgrąžų aliejus – 2 valgomi šaukštai
  • ryžių actas – 1 valgomasis šaukštas

Paruošimo būdas:

REKLAMA
  • Supjaustykite svogūną pusžiedžiais, jalapeno pipirus – griežinėliais.
  • Vištieną kepkite 10 minučių, uždengę dangčiu.
  • Apverskite mėsą ir vėl uždenkite, dar kepkite 5 minutes.
  • Įberkite čili pipirų, įpilkite sojos padažo, 5 šaukštus vandens, ryžių acto, cukraus ir čili padažo.
  • Viską troškinkite, nuolat maišydami, dar 5 minutes.
  • Įpilkite krakmolo, praskiesto 5 šaukštais vandens. Virkite dar 3-4 minutes ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami.
  • Pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais, išmaišykite ir supilkite sezamų aliejų. Tuomet nuimkite nuo ugnies.
  • Patiekite apibarstę sezamo sėklomis.

Gero apetito!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].