Puikus gardėsis prie arbatos!

REKLAMA

Sudedamosios dalys:

  • Varškė – 250 g
  • Kiaušinis – 1 vienetas
  • Miltai – 220 g
  • Cukrus – 3 šaukštai
  • Augalinis aliejus – 2 šaukštai
  • Grietinė – 2 šaukštai
  • Kepimo milteliai – 1 šaukštelis
  • Druska – 1 žiupsnelis

Paruošimo eiga:

REKLAMA

Sudėkite visus ingredientus ir išminkykite minkštą tešlą.

Suvyniokite į dešros formą ir aštriu peiliu supjaustykite tešlą gabalėliais.

REKLAMA

Suformuokite spurgytes su skylutėmis viduje.

REKLAMA

Padėkite tešlos gabalėlius ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir patepkite viršų trupučiu ištirpinto sviesto.

Kepkite 180°C temperatūroje apie 25 minutes.

REKLAMA

Paruoštą desertą pabarstykite cukraus pudra.

Gero apetito!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].