Puikus gardėsis prie arbatos!
REKLAMA
Sudedamosios dalys:
- Varškė – 250 g
- Kiaušinis – 1 vienetas
- Miltai – 220 g
- Cukrus – 3 šaukštai
- Augalinis aliejus – 2 šaukštai
- Grietinė – 2 šaukštai
- Kepimo milteliai – 1 šaukštelis
- Druska – 1 žiupsnelis
Paruošimo eiga:
REKLAMA
Sudėkite visus ingredientus ir išminkykite minkštą tešlą.
Suvyniokite į dešros formą ir aštriu peiliu supjaustykite tešlą gabalėliais.
REKLAMA
Suformuokite spurgytes su skylutėmis viduje.
REKLAMA
Padėkite tešlos gabalėlius ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir patepkite viršų trupučiu ištirpinto sviesto.
Kepkite 180°C temperatūroje apie 25 minutes.
REKLAMA
Paruoštą desertą pabarstykite cukraus pudra.
Gero apetito!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].