Tobuli pusryčiai: cukinijų blyneliai su įdaru

Argi gali būti gardesni pusryčiai už blynelius?

REKLAMA

Sudėtis

  • 1 cukinija
  • 300 ml kefyro
  • 3 kiaušiniai
  • 1 šaukštelis druskos
  • 1 šaukštelis sodos
  • žolelės pagal skonį
  • 250 g miltų
  • 150 g varškės
  • 2 šaukštai grietinės
  • 6 graikiniai riešutai
  • 2 šaukštai aliejaus

Cukiniją sutarkuokite stambia tarka, pagardinkite druska ir leiskite pastovėti 15 minučių, tada išspauskite sultis. Kefyrą sumaišykite su kiaušiniais, druska ir soda, suberkite miltus ir cukiniją. Viską išmaišykite iki vientisos masės. Suberkite susmulkintus žalumynus, supilkite aliejų ir išmaišykite. Kepkite plonus blynelius.

REKLAMA

Paruoškite įdarą: sumaišykite varškę, grietinę, žoleles, smulkiai supjaustytus graikinius riešutus ir druską pagal skonį.

Įdarą tepkite ant blynelių ir susukite. Kiekvieną blynelį iš viršaus aptepkite sviestu.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].