Galite tikėtis 100% sėkmės: paruošti šiuos sausainius bus tikrai labai paprasta.

REKLAMA

Visi, kas ragavo šiuos sausainius, gali patvirtinti, kad šis receptas yra tiesiog tobulas.

Šį receptą išbandžiau pati ir galiu patvirtinti, kad šie sausainiai yra tiesiog nuostabūs.

REKLAMA

Jums reikės:

Tešlai:

REKLAMA
  • 480 g kvietinių miltų
  • 190 g cukraus pudros
  • 90 g sviesto
  • 60 g medaus
  • 2 kiaušinių
  • 2 kiaušinių trynių
  • 1,25 g sodos

Kremui:

  • 80 ml pieno
  • 1 trynio
  • 150 g granuliuoto cukraus
  • 200 g sviesto (kambario temperatūros)
  • 2 pakelių pudingo miltelių
  • 500 ml grietinėlės

Kaip gaminti?

REKLAMA

Iš visų ingredientų rankomis išmaišykite tešlą.

REKLAMA

Tešlą iškočiokite į ploną lakštą.

Formuokite sausainius.

REKLAMA

Padėkite ruošinius ant riebalais išteptos kepimo skardos.

Kepkite 200 laipsnių temperatūroje iki auksinės spalvos (maždaug 10 minučių).

REKLAMA

Virkite klasikinį pudingą – iš pieno, pudingo miltelių ir cukraus.

REKLAMA

Nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite.

Išplakite minkštą sviestą.

REKLAMA

Pudingui atvėsus, supilkite sviestą ir išplakite.

REKLAMA

Kremas jau paruoštas.

500 ml grietinėlės išplakite su cukrumi iki standumo.

REKLAMA

Sausainius aptepkite kremu ir konditeriniu maišeliu įspauskite plaktos grietinėlės.

REKLAMA

Dėkite antrą sausainių sluoksnį.

REKLAMA

Pabarstykite cukraus pudra.

Štai ir viskas: galite patiekti.

REKLAMA

Skanaus!

 

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].