Tarkuotų bulvių ir maltos mėsos vyniotinis. Sužavės savo paprastumu ir geru skoniu

Šį tarkuotų bulvių ir mėsos vyniotinį iškart pamils visa šeima. Nieko nelaukite, išbandykite receptą!

REKLAMA

Sudėtis

  • 600 g bulvių
  • 200 g sūrio
  • 2 kiaušiniai
  • 1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
  • 1/2 šaukštelio druskos

Įdarui

  • 400 g maltos mėsos
  • 1 svogūnas
  • kitos daržovės pagal skonį

Papildomai

REKLAMA
  • paprika
  • 1 šaukštas pomidorų tyrės
  • 3 šaukštai aliejaus
  • druska, pipirai
  • 200 ml karšto vandens

Paruošimas

Sutarkuokite bulves ir išspauskite sultis.

REKLAMA

Įberkite druskos, kitų prieskonių, žolelių. Įmuškite kiaušinius.

REKLAMA

Įmaišykite tarkuotą sūrį ir išklokite šios masės sluoksnį ant kepimo skardos.

REKLAMA

Kepkite 180° C orkaitėje 20 minučių.

REKLAMA

Nuvalykite ir supjaustykite daržoves.

REKLAMA

Keptuvėje įkaitinkite 3 šaukštus aliejaus, sudėkite mėsą, pagardinkite ir patroškinkite.

REKLAMA

Sudėkite susmulkintą svogūną ir, jei naudojate, kitas daržoves. Pridėkite vandens ir troškinkite, kol išgaruos didžioji dalis skysčio.

REKLAMA

Mėsą dėkite ant jau iškepto bulvių pagrindo ir susukite į ritinį.

REKLAMA

Galima papuošti tarkuotu sūriu.

Kepkite 180° C temperatūros orkaitėje dar 15 minučių.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].