Spagečiai žemės riešutų padaže. Pajuskite Italijos skonį namuose

Nuolatinis užimtumas nėra priežastis likti be gardaus maisto. Jei turite ne daugiau kaip pusvalandį, neskubėkite pjaustyti sumuštinių, spagečiai žemės riešutų padaže yra geresnė išeitis.

REKLAMA

Jie ne tik padės justi sotumą visą dieną, bet ir pradžiugins jūsų nuostabia išvaizda. Kas gali būti geriau, nei ne tik patenkinti alkį, bet ir estetiškai mėgautis maistu, kurį valgote.

Spagečiai žemės riešutų padaže

REKLAMA

Jums reikės:

300 g spagečių

REKLAMA

75 g sviesto

sviestas

REKLAMA

120 g graikinių riešutų

REKLAMA

200 ml grietinėlės 

REKLAMA

1 skiltelė česnako

česnakas

REKLAMA

200 g parmezano

REKLAMA

maža krūva petražolių

REKLAMA

druska pagal skonį

REKLAMA

maltų juodųjų pipirų pagal skonį

REKLAMA

Gaminimas:

Užvirkite vandenį ir užvirkite spagečius. Susmulkinkite graikinius riešutus mikseriu ar peiliu. Paimkite gilią keptuvę ir joje įkaitinkite sviestą, tada sudėkite į ją riešutus ir kepkite ant silpnos ugnies 5 minutes, visą laiką maišydami.

REKLAMA

Tada į riešutus įpilkite grietinėlės ir gerai išmaišykite. Palaukite, kol padažas užvirs, ir į keptuvę įpilkite smulkiai supjaustytų petražolių kartu su prieskoniais ir česnaku. Kad patiekalas būtų aromatingesnis, česnaką geriau susmulkinti.

Spagečiai žemės riešutų padaže

REKLAMA

Padažą palaikykite ant ugnies maždaug 3 minutes, o per tą laiką į atskirą indą sudėkite paruoštus spagečius. Bet kokiu atveju neišpilkite viso vandens, kuriame buvo virti spagečiai, palikite 1 puodelį skysčio: tai yra nepaprastai svarbus ingredientas.

Spagečiai žemės riešutų padaže

REKLAMA

Įdėkite spagečius į keptuvę ir atsargiai sumaišykite juos su riešutų padažu. Jei padažas per tirštas, įpilkite šiek tiek vandens kuriame virė makaronai, kad pasiektumėte norimą konsistenciją.

REKLAMA

Sūrį sutarkuokite ir prieš patiekdami apibarstykite paruoštus makaronus.

Spagečiai žemės riešutų padaže paruošti, per mažiau nei 20 minučių. Šis patiekalas patiks ne tik jums, bet ir visai šeimai.

Spagečiai žemės riešutų padaže

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].