Tai tiesiog šedevras!

REKLAMA

Ingredientai:

  • Trapios tešlos sausainiai – 0,5 kg,
  • Sviestas – 200 gramų,
  • Bet kokie riešutai – 100 gramų,
  • Cukrus – 1 stiklinė
  • Kakava – 2 valgomi šaukštai (su kaupu),
  • Pienas – 100 ml

Paruošimas:

REKLAMA
  1. Pieną sumaišykite su sviestu, kakava ir cukrumi.
  2. Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol cukrus ištirps, tik neužvirkite.
  3. Sutrinkite sausainius smulkintuvu arba mėsmale.
  4. Supjaustykite riešutus peiliu ir sumaišykite su sausainiais.
  5. Į sausą mišinį įpilkite pieno su kakava, sviestu ir cukrumi, gerai išmaišykite.
  6. Šokolado masę dešros pavidalu paskleiskite ant maistinės plėvelės ir tvirtai suvyniokite.
  7. Įdėkite tinginį 3-4 valandoms į šaldytuvą, tada išimkite ir supjaustykite gabalėliais.

Gero apetito!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].