Silkės užtepėlė. Paragaukite ir įsitikinkite, kad jos skonis nuostabus!

Silkės užtepėlė laikoma vienu populiariausių silkės patiekalų. Ją paruošti yra paprasta – jums tiesiog reikia perleisti nuluptą, šiek tiek pasūdytą silkę per mėsmalę ir pridėti kiaušinių, svogūnų ir kitų ingredientų. Per 3 minutes gausite tobulai skanią užtepėlę.

Iš 2 šiek tiek pasūdytų silkių išimkite kaulus. Skaniai užtepėlei reikės 3 virtų kiaušinių, 2 didelių rūgščių obuolių, 1 svogūno ir duonos, ant kurios tepsite užtepėlę.

Silkės užtepėlė

Susmulkinkite svogūną ir pakepkite, kol pagels. Likusius ingredientus perleiskite per mėsmalę.

Į masę sudėkite svogūną ir pagardinkite prieskoniais. Šiame etape galite atlikti eksperimentus: galite pridėti grietinės, majonezo, citrinos sulčių ar susmulkintų žalumynų.

Silkės užtepėlė

Užkandis paruoštas, belieka tik patiekti! Geriausia šią užtepėlę valgyti su juoda duona, tikrai liksite sužavėti! Skanaus!

Vaizdo įrašas:

Naujienos Tavo el. pašte

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].