Nepaprasto skonio receptas, kurį tiesiog dievinsite.
REKLAMA
Paimkite 5 bulves. Nutarkuokite. Sudėkite į keptuvę. Paprasta!
REKLAMA
Česnakų aliejaus gamyba:
100 g minkšto sviesto
REKLAMA
5 šaukštai tarkuoto Parmezano sūrio
REKLAMA
1 valgomasis šaukštas grietinės
REKLAMA
3 nuluptos ir susmulkintos česnako skiltelės
REKLAMA
3 šaukštai smulkiai pjaustytų petražolių
REKLAMA
Visas mišinys maišomas su prieskoniais, pipirais ir, jei reikia, druska.
REKLAMA
Iškepkite bulves. Kiekvieną bulvę mes ištepame česnakų aliejų ir įdedame į 250 g įkaitintą orkaitę.
REKLAMA
Kepimo laikas 10-15 minučių.
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].