Nepaprasto skonio receptas, kurį tiesiog dievinsite.

REKLAMA

Paimkite 5 bulves. Nutarkuokite. Sudėkite į keptuvę. Paprasta!

REKLAMA

Česnakų aliejaus gamyba:

100 g minkšto sviesto

REKLAMA

5 šaukštai tarkuoto Parmezano sūrio

REKLAMA

1 valgomasis šaukštas grietinės

REKLAMA

3 nuluptos ir susmulkintos česnako skiltelės

REKLAMA

3 šaukštai smulkiai pjaustytų petražolių

REKLAMA

Visas mišinys maišomas su prieskoniais, pipirais ir, jei reikia, druska.

REKLAMA

Iškepkite bulves. Kiekvieną bulvę mes ištepame česnakų aliejų ir įdedame į 250 g įkaitintą orkaitę.

REKLAMA

Kepimo laikas 10-15 minučių.

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].