Jums reikės:
REKLAMA
Tešlai:
- 280 g miltų
- 120 ml kefyro
- 120 g sviesto
- 1 valg. š. cukraus
- 1 arb. š. kepimo miltelių
- Žiupsnelio vanilino
- 1 kiaušinio trynio
Įdarui:
REKLAMA
- 30 g sviesto
- 80 g cukraus
- 80 g miltų
- Žiupsnelio vanilino
Kaip gaminti?
Visi ingredientai turi būti kambario temperatūros.
REKLAMA
Sviestą sutrinkite su miltais, kepimo milteliais ir vanilinu.
Įpilkite kefyro ir įdėkite kiaušinio trynį. Išminkykite tešlą, suformuokite rutulį, suvyniokite į maistinę plėvelę ir 10 minučių palaikykite šaldytuve.
REKLAMA
Sumaišykite įdarui skirtus ingredientus.
Plonai iškočiokite tešlą, sutepkite kiaušinio baltymais, užtepkite įdarą ir susukite į vyniotinį.
REKLAMA
Supjaustykite 2…3 cm ilgio gabalėliais.
REKLAMA
Išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kepkite 180⁰С temperatūroje 15-20 min. Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu info@zinoti.lt.