Tik 3 ingredientai ir 10 minučių darbo! Puikiai tiks kaip Kalėdinis skanėstas ar desertas ypatingoms šventėms, o skonis tiesiog neapsakomai malonus! Pateikiame jums du puikius kokosinių rutuliukų su šokoladu arba su migdolais receptus.

REKLAMA

Greitai pagaminami Raffaello skonio kokosų rutuliukai su migdolais.

REKLAMA

Tobulų Kalėdinių skanėstų receptą radome „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

REKLAMA
  • 2 ir 3/4 stiklinių kokoso drožlių (250 g)
  • 1 skardinės sutirštinto pieno (395 g)
  • 1/4 stiklinės migdolų (40 g)

Gaminimo eiga:

Receptas itin paprastas ir greitai paruošiamas! Tai labai paprasti ir skanūs rutuliukai.

REKLAMA
  1. Į indą pilkite kondensuoto pieno ir suberkite kokoso drožles ir gerai išmaišykite.
  2. Išminkykite vientisą masę – tešlą, iš kurios vėliau formuokite rutuliukus.
  3. Uždenkite tešlą rankšluosčiu ir palikite 10 minučių pastovėti.
  4. Tuo tarpu pasiruoškite migdolus.
  5. Migdolus užplikykite karštu vandeniu ir palikite 5 minutes virti ant ugnies.
  6. Po to nusausinkite ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  7. Tada nulupkite migdolų luobelę. Žinoma, jei turite nuluptų migdolų, šį veiksmą praleiskite.
  8. Po to vėl paimkite kokosų mišinį.
  9. Imkite po vieną tešlos rutuliukus ir rankomis suspauskite iš jų blyną.
  10. Į vidurį įdėkite migdolą ir apvyniokite jį tešla ir pagaminkite vėl rutuliuką.
  11. Dabar paskutinis žingsnis – apvoliokite rutuliukus kokoso drožlėse.
  12. Tokį gaminį galite sudėti į lėkštutę ir patiekti ant stalo.

Kokosų rutuliukai su šokoladu

REKLAMA

Skanūs rutuliukai su kokosu ir šokoladu, kuriems pagaminti tereiks 3 ingredientų ir jie tikrai bus labai skanūs.

Išbandykite juos ir nesigailėsite!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 2 stiklinių kokoso drožlių
  • ¾ stiklinės saldinto sutirštinto pieno
  • Pieniško arba juodojo šokolado rutuliukų apvalkalui (150 g)

Neprivaloma (padengimui):

REKLAMA
  • Trupintų riešutų
  • Tarkuotų riešutų

Gaminimo eiga:

  1. Sumaišykite kokoso drožles su kondensuotu pienu ir išmaišykite iš jų tešlą.
  2. Pagaminkite mišinį, kurį galima būtų formuoti.
  3. Taip pat, jei reikia, galite įpilti daugiau kondensuoto pieno.
  4. Viskas priklauso nuo tešlos konsistencijos.
  5. Iš mišinio formuokite rutuliukus.
  6. Prieš formuojant rekomenduojama leisti mišiniui šiek tiek atvėsti, tada iš jo bus lengviau formuoti rutuliukus.
  7. Po to apvoliokite rutuliukus ištirpintame šokolade.
  8. Sudėkite į dubenį arba į lėkštę.
  9. Galite papuošti šokoladu ar smulkintais riešutais.
  10. Leiskite atvėsti ir mėgaukitės šiais skanėstais.

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].