Net jei nemėgstate moliūgų, šie sausainiai užkariaus jūsų širdį!
REKLAMA
Sudėtis
- 200 g moliūgo
- 100 g minkšto sviesto
- 1 stiklinė cukraus
- 1 stiklinė miltų
- 2 kiaušiniai
- 1 šaukštelis sodos
- aliejaus
Moliūgą sutrinkite ant smulkios tarkos, arba perleiskite per mėsmalę. Sudėkite minkštą sviestą, cukrų, sodą ir miltus. Užminkykite minkštą tešlą ir palikite pastovėti apie 15 minučių.
REKLAMA
Tešlą iškočiokite į 1,5 cm storio sluoksnį. Išspauskite sausainius specialia forma arba tiesiog stikline. Ruošinius paskleiskite ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi ir lengvai suteptos aliejumi.
Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie pusvalandį. Jei norite, į sausainius įberkite riešutų, o iškepusius pabarstykite cukraus pudra.
REKLAMA
Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].