Galvojate, kaip nustebinti svečius po skanios vakarienės? Šis desertas tikrai nepaliks abejingų, būtinai jį išbandykite!

REKLAMA

Ingredientai:

Tešlai:

REKLAMA
  • Kiaušiniai – 2 vienetai
  • Cukrus – 1 valgomasis šaukštas
  • Margarinas arba sviestas – 150 gramų
  • Miltai – 2 puodeliai.

Įdarui:

  • Kondensuotas pienas – 1 skardinė
  • Žemės riešutai ar kiti riešutai – 250 gramai.

REKLAMA

Gaminimas:

Išlydytą sviestą ir margariną sumaišykite su cukrumi ir kiaušiniais, tada suberkite miltus ir suminkykite tešlą.

REKLAMA

Tešlą paskirstykite ant stalo, pakočiokite, bet nelabai plonai.

Ant viršaus tolygiai sudėkite riešutus ir viską užpilkite kondensuotu pienu.

REKLAMA

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, kol desertas paruduos.

desertas

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].