Ingredientai:

REKLAMA

Tešlai:

  • miltai – 1 puodelis
  • manų kruopos – 1 puodelis
  • cukrus – 1 puodelis
  • kepimo milteliai – 1 arbatinis šaukštelis.

Varškės įdarui:

REKLAMA
  • varškė – 300 g
  • kiaušiniai – 2 vnt.
  • cukrus – 50 g.

Obuolių įdarui:

  • obuoliai – 2–3 vnt.
  • cinamonas – 1 arb. š.

Viršutiniam sluoksniui:

REKLAMA
  • 70–100 g sviesto.

Gaminimo eiga:

  • Tešlos ingredientus sumaišykite.
  • Varškės įdaro ingredientus suplakite mikseriu.
  • Nuluptus obuolius sutarkuokite stambia tarka ir sumaišykite su cinamonu.
  • Pyragą sluoksniuokite taip:

1 sluoksnis – 1 puodelis tešlos mišinio,
2 sluoksnis – obuoliai su cinamonu,
3 sluoksnis – 1 puodelis tešlos mišinio,
4 sluoksnis – varškės masė,
5 sluoksnis – 1 puodelis tešlos mišinio,
6 sluoksnis – ant viršaus sutarkuokite sviestą (kad būtų lengviau tarkuoti, galite jį 30 min. palaikyti šaldiklyje).

REKLAMA

Pyragą kepkite 170 C temperatūroje 30 minučių.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].