Nustebinkite savo artimuosius šiuo skaniu patiekalu!
REKLAMA
Sudėtis:
1 avokadas
REKLAMA
80–100 g vyšninių pomidorų
¼ raudonojo svogūno
REKLAMA
2 skiltelės česnako
kelios šakelės petražolių
REKLAMA
1 žalioji citrina
druska pagal skonį
REKLAMA
malti juodieji pipirai pagal skonį
1 šaukštelis malto čili pipiro
REKLAMA
1 šaukštelis džiovintų česnakų
½ šaukštelio džiovinto svogūno
REKLAMA
1 šaukštelis malto raudonėlio
½ šaukštelio maltų kmynų
REKLAMA
4 puselių vištos krūtinėlės be odos ir kaulų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
REKLAMA
Gaminimas:
Avokadą ir pomidorus supjaustykite dideliais gabalėliais, o svogūną – mažais kubeliais.
REKLAMA
Į jų mišinį suberkite susmulkintą česnaką ir petražoles, žaliosios citrinos sultis, druską bei pipirus ir išmaišykite.
REKLAMA
Atskirai sumaišykite 2 šaukštelius druskos, malto čili pipiro, džiovinto česnako ir svogūnų, raudonėlio ir kmynų.
REKLAMA
Sutepkite vištienos krūtinėles sviestu ir įtrinkite gautu mišiniu.
REKLAMA
Vištienoje padarykite išilginius pjūvius ir ten sudėkite įdarą. Kad jis neiškristų, sutvirtinkite mediniais pagaliukais.
REKLAMA
Dėkite vištieną į kepimo formą ir kepkite 200 ° C temperatūroje apie 25 minutes.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].