Nustebinkite savo artimuosius šiuo skaniu patiekalu!

REKLAMA

Sudėtis:

1 avokadas

REKLAMA

80–100 g vyšninių pomidorų

¼ raudonojo svogūno

REKLAMA

2 skiltelės česnako

kelios šakelės petražolių

REKLAMA

1 žalioji citrina

druska pagal skonį

REKLAMA

malti juodieji pipirai pagal skonį

1 šaukštelis malto čili pipiro

REKLAMA

1 šaukštelis džiovintų česnakų

½ šaukštelio džiovinto svogūno

REKLAMA

1 šaukštelis malto raudonėlio

½ šaukštelio maltų kmynų

REKLAMA

4 puselių vištos krūtinėlės be odos ir kaulų

2 šaukštai alyvuogių aliejaus

REKLAMA

Gaminimas:

Avokadą ir pomidorus supjaustykite dideliais gabalėliais, o svogūną – mažais kubeliais.

REKLAMA

Į jų mišinį suberkite susmulkintą česnaką ir petražoles, žaliosios citrinos sultis, druską bei pipirus ir išmaišykite.

REKLAMA

Atskirai sumaišykite 2 šaukštelius druskos, malto čili pipiro, džiovinto česnako ir svogūnų, raudonėlio ir kmynų.

REKLAMA

Sutepkite vištienos krūtinėles sviestu ir įtrinkite gautu mišiniu.

REKLAMA

Vištienoje padarykite išilginius pjūvius ir ten sudėkite įdarą. Kad jis neiškristų, sutvirtinkite mediniais pagaliukais.

REKLAMA

Dėkite vištieną į kepimo formą ir kepkite 200 ° C temperatūroje apie 25 minutes.

REKLAMA

Skanaus!

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].