Kepame vaflinėje pagal gudraus japono patarimą. Kai namie nėra ko pasiūlyti desertui prie arbatos, ruošiame vieno kąsnio desertą iš bulvių. Tam reikia vaflinės.
REKLAMA
Ingredientai:
REKLAMA
bulvės – 200 g
miltai – 70 g
cukrus – 1-2 valgomieji šaukštai.
sviestas – 30 g
Gaminimas:
REKLAMA
Virkite bulves kol išvirs, tada pridėkite miltų, sviesto ir išminkykite. Turėtumėte gauti tamprią tešlą.
Padalinkite tešlą į mažus gabalėlius, iškočiokite ją į rutuliukus ir sudėkite į vaflinę.
REKLAMA
Kepkite apie 3 minutes.
REKLAMA
Minkydami pagrindą galite įdėti šiek tiek cinamono. Patiekalas bus dar gardesnis!
REKLAMA
Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].