Puikus mėsos ir bulvių patiekalo receptas, pagaminamas keptuvėje per kelias minutes. Šį receptą radome jums „YouTube“ kanale.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 5 riekelių kiaulienos nugarinės
  • Druskos
  • Juodųjų pipirų
  • Aliejaus
  • Svogūnų
  • 8 grybų
  • Petražolių
  • 200 ml grietinėlės
  • 7 bulvių
  • Paprikos
  • Rozmarino šakelės
  • Čiobrelių šakelės
  • 2 skiltelių česnako
  • Krapų

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Supjaustykite mėsą, ir apdengę maistine plėvele, išmuškite.

REKLAMA

Pagardinkite druska ir pipirais.

REKLAMA

Kepkite keptuvėje, įpylę šiek tiek aliejaus, iš abiejų pusių.

REKLAMA

Išimkite iš keptuvės, padėkite ant lėkštės, tačiau keptuvės neišjunkite.

REKLAMA

Supjaustykite svogūnus, grybus ir petražoles.

REKLAMA

Keptuvėje, kur kepė mėsa, pakepinkite svogūną (galite dar įpilti aliejaus).

Suberkite į keptuvę grybus, smulkintą česnaką ir pagardinkite druska bei prieskoniais.

REKLAMA

Supilkite grietinėlę ir išmaišykite, užvirkite ir sudėkite mėsą.

REKLAMA

\

Viską kartu troškinkite apie 15-20 minučių.

REKLAMA

Tuo tarpu atskiroje keptuvėje paruoškite bulves.

REKLAMA

Bulves supjaustykite, pagardinkite druska ir prieskoniais, pakepinkite aliejuje, suberkite čiobrelius ir rozmarinus.

Kai bulvės bus paruoštos, pabarstykite jas petražolėmis ir patiekite su mėsa.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].