Rudeniškas pyragas su uogiene. Skanus ir labai paprastas!

Rudeniškas pyragas su uogiene puikiai tiks kaip desertas prie arbatos. Jį pasigaminti tikrai lengva, tad pabandykite išsikepti šį skanėstą!

REKLAMA

Ingredientai:

REKLAMA
  • kefyras – 250 ml;
  • uogienė (bet kokia) – 200 g;
  • kiaušiniai – 2 vnt.;
  • augalinis aliejus – 100 ml;
  • miltai – 400 g;
  • kepimo milteliai – 1 arbatinis šaukštelis;
  • vanilinis cukrus – 1 arbatinis šaukštelis.

Gaminimas:

Supilkite kefyrą į dubenį ir įdėkite uogienę, įmuškite kiaušinius ir įpilkite augalinio aliejaus. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi.

REKLAMA

Gerai išmaišykite, kol tešla taps vientisa. Tada supilkite tešlą į silikoninę kepimo formą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.

Rudeniškas pyragas

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].