Rudeniškas pyragas su uogiene puikiai tiks kaip desertas prie arbatos. Jį pasigaminti tikrai lengva, tad pabandykite išsikepti šį skanėstą!
REKLAMA
Ingredientai:
REKLAMA
- kefyras – 250 ml;
- uogienė (bet kokia) – 200 g;
- kiaušiniai – 2 vnt.;
- augalinis aliejus – 100 ml;
- miltai – 400 g;
- kepimo milteliai – 1 arbatinis šaukštelis;
- vanilinis cukrus – 1 arbatinis šaukštelis.
Gaminimas:
Supilkite kefyrą į dubenį ir įdėkite uogienę, įmuškite kiaušinius ir įpilkite augalinio aliejaus. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi.
REKLAMA
Gerai išmaišykite, kol tešla taps vientisa. Tada supilkite tešlą į silikoninę kepimo formą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].