Jums reikės:

REKLAMA
  • 1,2 kg obuolių
  • 130 g cukraus
  • 70 g sviesto
  • 4 kiaušinių
  • 1,5  a.š. kepimo miltelių
  • Žiupsnelio druskos
  • 90 g kvietinių miltų

Kaip gaminti?

Paruoškite kepimo indą: išklokite kepimo popieriumi, aptepkite sviestu, pabarstykite cukrumi.

REKLAMA

Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais ir išdėliokite kepimo formoje.

REKLAMA

Kepkite obuolius 35 minutes 180 laipsnių temperatūroje.

Kol obuoliai kepa, pasigaminkite tešlą: kiaušinius išplakite su kepimo milteliais, žiupsneliu druskos ir 70 g cukraus.  Įmaišykite miltus. Iškeptus obuolius sudėkite ant tešlos.

REKLAMA

Kepkite dar 35 minutes.

REKLAMA

Patiekite su ledais arba plakta grietinėle.

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].