Jums reikės:
REKLAMA
- 1,2 kg obuolių
- 130 g cukraus
- 70 g sviesto
- 4 kiaušinių
- 1,5 a.š. kepimo miltelių
- Žiupsnelio druskos
- 90 g kvietinių miltų
Kaip gaminti?
Paruoškite kepimo indą: išklokite kepimo popieriumi, aptepkite sviestu, pabarstykite cukrumi.
REKLAMA
Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais ir išdėliokite kepimo formoje.
REKLAMA
Kepkite obuolius 35 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Kol obuoliai kepa, pasigaminkite tešlą: kiaušinius išplakite su kepimo milteliais, žiupsneliu druskos ir 70 g cukraus. Įmaišykite miltus. Iškeptus obuolius sudėkite ant tešlos.
REKLAMA
Kepkite dar 35 minutes.
REKLAMA
Patiekite su ledais arba plakta grietinėle.
Linkime gero skonio!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].