Minkštos bandelės su pudingo įdaru - tobulas desertas kiekvienam

Minkštos bandelės su pudingo įdaru sužavės kiekvieną, neabejingą skaniems kepiniams! Tereikia paragauti.

REKLAMA

Sudėtis

Tešlai

  • 500-600 g miltų
  • 100 g cukraus
  • 10 g vanilinio cukraus
  • 10 g sausų mielių
  • 300 ml šilto pieno
  • 50 g sviesto
  • 2 kiaušinių baltymai

Kremui

REKLAMA
  • 320 ml pieno
  • 2 kiaušinių tryniai
  • 120 g cukraus
  • 30 g kukurūzų krakmolo
  • 10 g vanilinio cukraus

Paruošimas

Pirmiausia paruoškite kremą. Į puodą supilkite cukrų, vanilinį cukrų, kukurūzų krakmolą, pridėkite kiaušinių trynius ir išplakite plakikliu. Supilkite pieną ir nuolat maišydamas išvirkite tirštą kremą. Supilkite į dubenį, uždenkite maistine plėvele ir leiskite atvėsti.

REKLAMA

Tešlai dubenyje sumaišykite miltus su kitais sausais ingredientais. Užpilkite šiltu pienu, sudėkite lydytą sviestą, kiaušinių baltymus, viską sumaišykite. Uždenkite maistine folija ir palikite pastovėti 1 valandą.

REKLAMA

Iškočiokite tešlą ant miltais pabarstyto stalviršio į stačiakampio formą ir tolygiai užtepkite kremą. Suvyniokite ir supjaustykite gabalėliais, kurios sudėkite vieną šalia kito ant kepimo popieriumi padengtos skardos ir palikite dar 20 min. Galiausiai padarykite griovelį viršuje ir aptepkite kiaušinio bei pieno plakiniu.

REKLAMA

Kepkite 30-35 min. iki 180° C įkaitintoje orkaitėje. Apibarstykite cukraus pudra ir patiekite.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].