Minkšti ir purūs blynai. Jie dings nuo stalo akimirksniu!

Tokie minkšti ir purūs blynai bus puikūs pusryčiai visai šeimai! Išsikepkite vieną kartą, kad įsitikintumėte.

REKLAMA

Sudėtis

  • 1 puodelis miltų
  • 1 puodelis manų kruopų
  • 2 šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 šaukštas mielių
  • 1 šaukštelis druskos
  • 1 šaukštas cukraus (jei mėgstate saldžiau, galite dėti daugiau)
  • 500-550 ml šilto vandens
  • 1 šaukštelis vanilinio cukraus

Sumaišykite visus ingredientus dideliame inde. 5 minutes pamaišykite maišytuvu, kad ingredientai geriau susilietų.

REKLAMA

Uždenkite maistine plėvele ir rankšluosčiu, palikite 1 valandą, kad tešla sutirštėtų ir išbrinktų manų kruopos.

REKLAMA

Tešlos kiekis turėtų padidėti kelis kartus.

REKLAMA

Keptuvę sutepkite aliejumi, tešlą dėkite dalimis. Kepkite ant mažos ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

REKLAMA

Patiekite su medumi. Galite iš karto patepti medumi arba patiekti atskirai. Taip pat tinka su grietine ar uogiene.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].