Tokie minkšti ir purūs blynai bus puikūs pusryčiai visai šeimai! Išsikepkite vieną kartą, kad įsitikintumėte.
REKLAMA
Sudėtis
- 1 puodelis miltų
- 1 puodelis manų kruopų
- 2 šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 šaukštas mielių
- 1 šaukštelis druskos
- 1 šaukštas cukraus (jei mėgstate saldžiau, galite dėti daugiau)
- 500-550 ml šilto vandens
- 1 šaukštelis vanilinio cukraus
Sumaišykite visus ingredientus dideliame inde. 5 minutes pamaišykite maišytuvu, kad ingredientai geriau susilietų.
REKLAMA
Uždenkite maistine plėvele ir rankšluosčiu, palikite 1 valandą, kad tešla sutirštėtų ir išbrinktų manų kruopos.
REKLAMA
Tešlos kiekis turėtų padidėti kelis kartus.
REKLAMA
Keptuvę sutepkite aliejumi, tešlą dėkite dalimis. Kepkite ant mažos ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
REKLAMA
Patiekite su medumi. Galite iš karto patepti medumi arba patiekti atskirai. Taip pat tinka su grietine ar uogiene.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].