Naminis vištienos kebabas lavaše. Daugiau nenorėsite jų pirkti

Kebabas yra daugeliui priimtinas greitojo maisto pasirinkimas. Mano šeima yra pasirengusi valgyti tokius skanius patiekalus kiekvieną dieną!

REKLAMA

Jums reikės:

  • Vištienos filė 700-800 gramų
  • Šviežių agurkų 4 vnt.
  • Pomidorų 4 vnt.
  • Saldžiosios paprikos 2 vnt.
  • Grietinės 200 gramų
  • Petražolių 100 gramų
  • Kopūsto 1 vnt.
  • Raudono svogūno 1 vnt.
  • Česnako 1 skiltelės
  • Baltojo vyno acto 2 arbatinių šaukštelių
  • Lavašo 6 lakštų
  • Cukraus 1 arbatinio šaukštelio
  • Prieskonių 1 arbatinio šaukštelio
  • Augalinio aliejaus 80 gramų
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
  • Druskos (pagal skonį)

Svogūnų marinavimas:

REKLAMA

Supjaustykite svogūnus pusžiedžiais. Pagardinkite druska, cukrumi, vyno actu. Išmaišykite ir palikite marinuotis 10 minučių.

Padažas:

REKLAMA

Petražoles smulkiai supjaustykite. Česnaką išspauskite. Viską sumaišykite su grietine.

Gaminimas:

REKLAMA
  1. Vištienos filė supjaustykite mažais gabalėliais ir kepkite augaliniame aliejuje, įberkite prieskonių pagal skonį ir druskos.
  2. Smulkiai supjaustykite šviežius agurkus, paprikas ir pomidorus.
  3. Kopūstus smulkiai supjaustykite.
  4. Lavašus sutepkite padažu, apdėkite marinuotais svogūnais, smulkintomis daržovėmis, kapotais kopūstais ir kepta vištienos filė.
  5. Susukite ir kepkite ant grotelių iš abiejų pusių, arba kepkite karštoje keptuvėje.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].