Šis marinatas bet kokią mėsą padarys nepakartojamu patiekalu.

REKLAMA

Ingredientai:

  • kiauliena

Paruošimas:

REKLAMA
  1. Supjaustykite mėsą į kepsnelius, ne daugiau kaip 1 cm storio, tada išmuškite iš abiejų pusių.
  2. Paruoškite marinatą: sumaišykite Teriyaki padažą, augalinį aliejų, sausą baltą vyną, pomidorų padažą, druską, maltus juoduosius pipirus, džiovintus česnakus ir griliui skirtus prieskonius kiaulienai.
  3. Įdėkite mėsą į dubenį ir užpilkite ją gautu marinatu. Viską gerai išmaišykite.
  4. Marinuokite mėsą šaldytuve apie 6 valandas.
  5. Taip išmarinuotą mėsą šaldytuve galima laikyti apie 4 dienas.
  6. Paimkite mėsos gabalą ir kepkite neuždengę dangčiu karštame augaliniame aliejuje, iš abiejų pusių, kol mėsa bus minkšta.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].