Paruoškite šiuos skanius pietus pagal „YouTube“ kanalo receptą. Tiesiog užmarinuokite vištieną, o tada paruoškite bulves ir viską iškepkite. Šie pietūs jums tikrai patiks!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 1,5 kg vištienos sparnelių
  • 1 kg bulvių
  • 1,5 šaukšto druskos
  • prieskonių ir įvairių žolelių pagal skonį
  • 1,5 šaukšto sojos padažo
  • 1,5 šaukšto grietinės
  • 2,5 šaukštų kalendros
  • 150 ml vandens

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Vištienos sparnelius nuplaukite, supjaustykite į tris dalis, o nereikalingas dalis pašalinkite.

REKLAMA

Dubenyje sumaišykite druską, visus prieskonius ir žoleles kartu su sojos padažu ir grietine.

REKLAMA

Užpilkite marinatą ant sparnelių ir gerai išmaišykite, kad marinatas tolygiai pasiskirstytų.

REKLAMA

Uždenkite dubenį maistine plėvele ir 1 valandą laikykite šaldytuve.

Tuo tarpu paruoškite bulves, jas nuskuskite ir sudėkite į keptuvę su aliejumi.

REKLAMA

Didesnes bulves perpjaukite per pusę, o mažesnių galite nesmulkinti.

Kepkite iki auksinės spalvos iš abiejų pusių.

REKLAMA

Tada išimkite iš šaldytuvo marinuotus sparnelius ir juos taip pat iškepkite.

REKLAMA

Galiausiai į didesnę keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus, sudėkite bulves – įberkite druskos, dėkite sparnelius – taip pat pasūdykite, galiausiai įpilkite 150 ml vandens.

REKLAMA

Troškinkite ant karštos ugnies apie 5 minutes.

REKLAMA

Tada sumažinkite temperatūrą ir virkite dar 45 minutes. Viskas paruošta!

REKLAMA

Linkime gero skonio!

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].