Marinuoti agurkai su krienų lapais: idealus rūgštus skanėstas kiekvienam gurmanui

Pagal šį receptą marinuotų agurkų skonis yra išskirtinis. Jie yra traškūs ir juos pamils visa šeima.

REKLAMA

Sudėtis

  • agurkai
  • krienų lapai
  • 2 šakelės krapų
  • 4 aviečių lapai
  • 4 skiltelės česnako

Marinatui

  • 1 šaukštas cukraus
  • 2 šaukštai druskos
  • 1 l vandens
  • 1 šaukštas acto

Paruošimas

Agurkus nuplaukite, nuskabykite stiebelio likučius ir kiekvieną suvyniokite į nuplautą krieno lapą. Į stiklainio dugną sudėkite likusius ingredientus ir tik tada sudėkite agurkus.

REKLAMA

Supilkite cukrų ir druską į vandenį ir išmaišykite. Maišykite, kol ištirps. Užvirkite ir supilkite į stiklainį su agurkais. Pridėki šaukštą acto ir užsukite dangtelius. Laikykite vėsioje vietoje, pvz., rūsyje.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].