Ingredientai:
- kefyras – 200 ml
- manų kruopos – 1 stiklinė
- cukrus – 1 stiklinė
- miltai – 1 stiklinė
- kiaušiniai – 2 vnt.
- druska – 1/3 arbatinio šaukštelio
- augalinis aliejus – 100 ml
- kepimo milteliai – 1 arbatinis šaukštelis
- bet kokios uogos – 100 g.
REKLAMA
Gaminimas:
Kiaušinius su druska ir kefyru išplakite šluotele, suberkite manų kruopas, miltus ir cukrų.
REKLAMA
Turėtumėte gauti tirštą tešlą.
REKLAMA
Į tešlą suberkite uogas ir vėl viską išmaišykite.
REKLAMA
Tešlą supilkite į riebalais išteptą kepimo formą.
REKLAMA
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35 minutes. Skanaus!
REKLAMA
Vaizdo įrašas:
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].