Jums reikės:

REKLAMA
  • 300 gramų maltos mėsos
  • 1 svogūno
  • 5 kiaušinių
  • Druskos ir kitų mėgstamų prieskonių
  • 100 ml pieno
  • Kietojo sūrio
  • 40 ml augalinio aliejaus
  • 70 ml vandens
  • 70 g džiūvėsėlių
  • Vyšninių pomidorų
  • Žalumynų

Kaip gaminti?

Giliame dubenyje sumaišykite faršą ir smulkintą svogūną, įberkite džiūvėsėlių, įmuškite 1 kiaušinį. Įberkite  druskos ir kitų mėgstamų prieskonių, įpilkite 40 ml augalinio aliejaus ir 70 ml vandens. Viską gerai išmaišykite.

REKLAMA

Keksiukų formeles ištepkite sviestu arba aliejumi, sudėkite maltą mėsą. Įdėkite per pusę perpjautų vyšninių pomidorų, pabarstykite tarkuoto kietojo sūrio.

REKLAMA

Atskirame dubenyje sumaišykite 4 kiaušinius, 100 ml pieno, druską ir smulkintas žoleles. Gautą masę pilkite į formeles su malta mėsa.

REKLAMA

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30 minučių.

REKLAMA

Skanaus!

Vaizdo įrašo medžiaga:

REKLAMA

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].