Kondensuoto pieno beigeliai. Greitas ir skanus patiekalas

Kondensuoto pieno beigeliai, nostalgiškas užkandis prie arbatos. Juos pagaminti labai paprasta, tačiau skonis nepalieka abejingų.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 1 skardinė kondensuoto pieno
  • 3 kiaušiniai (2 vnt. tešlai, 1 vnt. aptepimui)
  • 3,5 šaukšto. kvietiniai miltai
  • 0,5 šaukštelio kepimo miltelių
  • žiupsnelis druskos
  • aguonų pagal skonį

Gaminimas:

REKLAMA

Supilkite kondensuotą pieną į patogų indą, įmuškite du kiaušinius, įpilkite druskos ir kepimo miltelių. Dabar lėtai suberkite išsijotus miltus ir nuolat maišykite. Minkykite minkštą tešlą. Miltų gali prireikti mažiau, todėl iš pradžių nedėkite visų.

Iš tešlos supjaustykite juosteles ir susukite į riestaines. Užtvirtinkite galus kartu, kad susidarytų beigeliai. Visiškai nebūtina jų gaminti vienodo dydžio, svarbiausia, kad anga viduje būtų gana didelė; bageliai orkaitėje puikiai išsipučia.

REKLAMA

Dėkite beigelius ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumoi. Sutepkite beigelius plaktu kiaušiniu ir pabarstykite aguonomis. Vietoj aguonų galite naudoti kitus ingredientus.

Kepkite orkaitėje 10-15 minučių. 180 laipsnių temperatūroje. 

REKLAMA

beigeliai

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].