Kitokie varškės pyragėliai. Minkšti, purūs ir labai skanūs!

Tai nėra paprasti varškės pyragėliai, tai yra kažkas stebuklingo! 

Sudedamosios dalys:

200 gramų varškės;

3 valgomieji šaukštai cukraus (arba pagal skonį);

5 valgomieji šaukštai grietinės;

2 kiaušiniai;

3 valgomieji šaukštai manų kruopų;

2 valgomieji šaukštai lydyto sviesto;

1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių;

vanilės ar cinamono pagal skonį;

džiovinti vaisiai pagal skonį.

Gaminimas:

Varškę sutrinkite su cukrumi, kiaušiniais ir vanile (arba cinamonu) bei kepimo milteliais.

Įpilkite sviesto, grietinės ir manų kruopų. Gerai išmaišykite.

Džiovinti vaisiai gali būti dedami, jei norite.

Paimkite keksiukų silikonines formeles, sutepkite jas aliejumi ir sudėkite į jas masę.

Kepkite iki aukso rudos spalvos 180 laipsnių temperatūroje.

Išimkite iš orkaitės, palaukite, kol atvės, ir išimkite iš formelių.

Patiekite su grietinės padažu (sumaišykite grietinę ir cukraus pudra) arba su mėgstama uogiene.

Skanaus!

Šaltinis